Helgen i bilder | Nathalie Rosén
nathalieella

Nathalie Rosén

Annons

Helgen i bilder

Vilken magiskt helg vi haft, en riktigt sån där helg som bara fyller en med massa ny härlig energi. i lördags jobbade David så jag och Loui passade på att träffa syrran med barnen på en långpromenad, sen kom July och Bella förbi en sväng. På kvällen var vi ut och käkade och firade svärmors födelsedag!

under dagen idag har vi varit en sväng på badhuset! Haft Johanna, Daniel och Leonel här på lite lunch och fika. Vi hann även förbi Davids föräldrars sommarstuga för att hämta hem lite saker som vi fick till huset. De har sålt sommarstugan och håller på och tömmer den nu.

nu på kvällen har jag haft finbesök av Susanna, en av min äldsta & närmsta vän! Haft lite tjejkväll, bubblat och fått prata av oss lite så skönt att bara få lätta lite på hjärtat ibland. Så mysig och välbehövlig kväll! Nu laddar vi för en ny vecka som startar med matte imorgon, sen drar vi på en weekend på onsdag och kommer hem på söndag. Berättar mer om vart vi ska och vad vi ska göra där under veckan! Nu säger vi godnatt♥️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nathalieella

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats