Ännu mer blondie efter ett besök hos frisören | Nathalie Rosén
nathalieella

Nathalie Rosén

Annons

Ännu mer blondie efter ett besök hos frisören

Idag var det äntligen dags för håret att få sig lite uppfräschning inför hösten, så härligt! Det var inte allt för längesen jag var iväg, men har slarvat lite med silvershampoo och mitt hår blir så gult på en gång då och det vantrivs jag verkligen i.Idag var jag iallafall hos Susanna, en nära vän till mig och hon jobbar på soda! MÅSTE rekommendera henne! Hon är så himla duktig på färg, så om ni är sugna på att färga eller slinga er boka en tid hos henne isåfall ni kommer inte bli besvikna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nathalieella

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats